Xerrades a escoles

Conferència a Súnion

Les escoles són el lloc ideal per treballar de forma grupal tant amb els joves com amb les seves famílies.

– Amb els joves, els dono una formació que els permet anar per la vida amb més motivació i seguretat, amb capacitat de comunicar-se, de treballar en grup… Treballo amb alumnes de l’ESO, Batxillerat i mòduls.

– I amb les famílies, faig xerrades i tallers que els faciliten la relació i l’educació dels fills, així com la seguretat personal d’anar pel camí correcte.

Cobreixo aquelles àrees que considerem transversals i bàsiques, però que normalment costa tractar en el currículum del curs. Per a les meves xerrades utilitzo allò que aprenc dels joves en les sessions individuals de coaching, organitzat de manera que els participants es puguin endur idees concretes i fàcils de posar en pràctica. Clica a la imatge si vols conèixer les meves xerrades per a joves i adolescents Portada catàleg alumnat Vols veure’m en acció, tant presencialment com online?

Els pares i  mares que assisteixen a les meves xerrades (presencials i online) expliquen que en surten amb noves energies per enfrontar-se als reptes de la criança dels fills (fins i tot els pares d’adolescents), i amb eines molt concretes que poden aplicar de manera immediata. I sempre a partir del que els mateixos joves comparteixen en els seus processos reals de coaching.

Part de la meva feina és animar pares i mares a fer-ho encara millor, i per això també és molt important una dosi de bon humor.

Clica a la imatge si vols conèixer les meves xerrades per a famílies

Xerrades pares i mares

Vols veure’m en acció, en format presencial i online?

Els participants han dit:

“Els docents assistents a la Lliçó Inaugural del curs van sortir contents; els va agradar i van trobar que havia estat un contingut que el ajudava a iniciar el curs amb motivació”.

Roser Ortega
CRP Vallès Oriental I

“En tres hores ens vas fer riure, reflexionar, conviure, valorar…ens vas trencar algun esquema i, sobre tot APRENDRE, agafar alguna cosa de fora per fer-la nostra. Una sessió de treball amb bon regust!!!!”

Eloïsa Sugrañes, Directora
Escola Puigcerver (Reus)

“El ponent va ser excel·lent. Enhorabona!”

Assistent Lliçó Inaugural del curs
Centre de Recursos Pedagògics (Reus-Baix Camp)

“Des del Centre de Recursos hem valorat la teva sessió com un regal als professionals de la nostra comarca i així ens ho han expressat. De la teva sessió vam marxar amb “deures” personals (…) que revertiran a l’aula i en els nostres alumnes en un lideratge positiu”.

Carme Blasi
Centre de Recursos Pedagògics (Reus-Baix Camp)

”Les idees que en Carles expressa i les eines que proposa, en activitats molt ben valorades pels seus destinataris, són clares, argumentades i clarament coincidents amb el projecte educatiu de l’Escola”.

Joan Puig, anterior Director
Escola Súnion (Barcelona)

“M’ha canviat totalment l’humor; m’ha centrat, relaxat i ajudat”.

Alumne 1r Batxillerat
Escola Súnion (Barcelona)

“El teu entusiasme contagia; transmets molt bon rotllo i això avui dia no té preu. Moltes gràcies i fins aviat!”.

Marta Casabon, AMPA
Escola Mare de Déu del Carme (Terrassa)

“Aquesta conferència m’ha obert els ulls i ja tinc clar on vull anar. M’ha agradat molt ja que (…) s’ha posat a la nostra pell i ens ha resolt els dubtes que teníem”.

Max, 4t de l'ESO
INS Hipàtia d'Alexandria (Lliçà d'Amunt)

“Volem felicitar a en Carles i, des de La Granja, Fundació per a l’Educació, agrair-li la seva feina amb nosaltres doncs la seva formació va impactar als nens i a les nenes”.

Cristina Gutiérrez, Directora
Fundació per a l’Educació La Granja (Sta. M. Palautordera)

“M’ha ajudat a creure en mi mateixa”.

Alumna 1r Batxillerat
INS Jaume Mimó (Cerdanyola del V.)

He col·laborat amb entitats com:

Logo Valerià Pujol
Logo Menendez y Pelayo
Logo Ajuntament
Logo Ajuntament
Logo escola
Logo escola
Logo Jaume Mimó
Logo CCAPAC
Logo Euncet Terrassa
Logo Felip Neri