xerrades conferències tallers alumnes pares mares

Les escoles són el lloc ideal per treballar de forma grupal tant amb els joves com amb les seves famílies.

– Amb els joves, els dono una formació que els permet anar per la vida amb més motivació i seguretat, amb capacitat de comunicar-se, de treballar en grup… Treballo amb alumnes de l’ESO, Batxillerat i mòduls.

– I amb les famílies, faig xerrades i tallers que els faciliten la relació i l’educació dels fills, així com la seguretat personal d’anar pel camí correcte.

Cobreixo aquelles àrees que considerem transversals i bàsiques, però que normalment costa tractar en el currículum del curs.

Per a les meves xerrades utilitzo allò que aprenc dels joves en les sessions individuals de coaching, organitzat de manera que els participants es puguin endur idees concretes i fàcils de posar en pràctica.

Vols veure’m en acció, tant presencialment com online?

Els pares i  mares que assisteixen a les meves xerrades (presencials i online) expliquen que en surten amb noves energies per enfrontar-se als reptes de la criança dels fills (fins i tot els pares d’adolescents), i amb eines molt concretes que poden aplicar de manera immediata. I sempre a partir del que els mateixos joves comparteixen en els seus processos reals de coaching.

Part de la meva feina és animar pares i mares a fer-ho encara millor, i per això també és molt important una dosi de bon humor.

Vols veure’m en acció, en format presencial i online?

Si vols saber els temes que treballo normalment a les meves xerrades, i com ho faig, clica a la imatge:

Et pot ser interessant mirar també com comunico al meu canal de Youtube.

Canal YouTube

Els participants han dit:

“La conferència em fa sentir optimista devant del que ens queda per fer.”
Pare, Salesians (Sabadell)
“En Carles va aconseguir crear un ambient de complicitat entre els assistents que ens va fer sortir engrescats en una direcció. És perfecte tenir algú que ho faci aflorar. Gràcies”.
E. Freixas, Membre secció bàsquet , Club Esportiu Escola Pia (Sabadell)
“La xerrada del Carles als alumnes sobre autoestima i motivació ha estat un complement ideal per a la tasca tutorial que portem a terme a diari a l’institut”.
Mònica Martínez, Coordinadora Batxillerat, IES Jaume Mimó, (Cerdanyola del V.)

“El teu entusiasme contagia; transmets molt bon rotllo i això avui dia no té preu. Moltes gràcies i fins aviat!”.

“La xerrada, molt propera i amb referències molt encertades, va esdevenir un espai de reflexió tranquil·la sobre “l’ofici” de pare/mare que els assistents van agrair”.

J.Antoni Martínez Serra, Sots-director, Escola Salesians (Sabadell)
“Entusiasta, dinàmic, clar, amb aportacions de la seva pròpia experiència professional i personal…. En Carles ens ha sabut engrescar a posar en pràctica les Reunions Familiars! I hem corroborat la importància d’escoltar i donar-nos veu a tots, i sobretot als nostres fills”.
Ruth de Tera, AMPA, Escoles Minguella (Badalona)
“M’ha canviat totalment l’humor; m’ha centrat, relaxat i ajudat”.
Alumne 1r Batxillerat, Escola Súnion (Barcelona)

Una xerrada molt motivadora pel nostre alumnat, consells per tirar endavant de manera positiva en èpoques d’incertesa. Un plaer escoltar-te”.

“Un gran plaer poder comptar amb persones tan properes i professionals com tu. Vas aconseguir que tothom marxés a casa amb un somriure i, en alguns casos, amb un cel obert a les seves experiències personals.”
Anna Agustín, Professora, Escola Salesians (Sant Boi de Llob.)
“M’ha ajudat a creure en mi mateixa”.
Alumna 1r Batxillerat, INS Jaume Mimó (Cerdanyola del V.)
“En Carles va aconseguir mantenir un alt nivell de seguiment i participació per un auditori de 120 joves. La xerrada que formava part de les 3ª Jornades Tècniques d’FP va ser tot un èxit”.
Mercè Rom, Cap d’Estudis de FP, IES Jaume Mimó (Cerdanyola del V.)
“Veig que puc aconseguir més del que em penso”.
Participant curs ocupacional, Barcelona Activa (Barcelona)

”Les idees que en Carles expressa i les eines que proposa, en activitats molt ben valorades pels seus destinataris, són clares, argumentades i clarament coincidents amb el projecte educatiu de l’Escola”.

Joan Puig, anterior Director, Escola Súnion (Barcelona)
“Ha estat una xerrada amb dosis elevades d’optimisme, on els pares hem pogut redescobrir-nos com a tals”.
Marta Torrents, Vicepresidenta APA, Escola St. Lluís de Gonçava (La Garriga)
“Us felicito doncs la vostra exposició va generar una alta valoració dels assistents per la proximitat de la comunicació, els exemples reals i entenedors, i l’oferiment de pistes educatives que fugen de les receptes de manual. Esperem comptar de nou amb la vostra presència”.
Germà J.C. Vázquez, Director, Escola La Salle (Reus)
“La professionalitat amb la que treballa en Carles, la seva il·lusió i la seva força són insuperables. El felicito per la valoració que han fet els pares de l’escola sobre la xerrada”.
Rosa Gordillo, membre Junta AMPA, Escola Garbí Pere Vergés (Esplugues de L.)

“Xerrada amb molt bones reflexions, realista i molt propera a les necessitats presents de les famílies i els alumnes. Ens ha donat tranquil·litat i un punt on poder començar amb els nostres fills”.

“Volem felicitar a en Carles i, des de La Granja, Fundació per a l’Educació, agrair-li la seva feina amb nosaltres doncs la seva formació va impactar als nens i a les nenes”.
Cristina Gutiérrez, Directora, Fundació per a l’Educació La Granja (Sta. M. Palautordera)

“Les teves reflexions van donar lloc a una conversa amb el nostre fill molt enriquidora i amb un aire diferent mentre sopàvem. De repent tot estava més clar, feia més sentit”

C. Costa, mare alumne 4t ESO

“Aquesta conferència m’ha obert els ulls i ja tinc clar on vull anar. M’ha agradat molt ja que (…) s’ha posat a la nostra pell i ens ha resolt els dubtes que teníem”.

“Ara noto menys pressió: el que decideixi estarà bé si és el que realment vull”.
Alumna 1r Batxillerat, Escola Súnion (Barcelona)
“Ha estat de gran utilitat perquè els alumnes reflexionin sobre la importància de la seva presa de decisió en els estudis post obligatoris i dissenyar estratègies concretes per gestionar el temps”.
Isabel Jiménez, Coordinadora Pedagògica, IES La Mallola (Esplugues de Llobregat)
“El taller m’ha ajudat a reflexionar, pensar, i conèixer-me millor”.
Participant colònies, Fundació La Granja (Sta. Maria de Palautordera)
“Feia temps que no trobava dues hores més ben invertides que les que vaig passar escoltant-te a la conferència.”
Pare alumne Primària, Escola Lurdes (Barcelona)
“En Carles, amb el seu estil divertit i afable, ha connectat amb els assistents des del començament. Ha creat un ambient que convidava a la participació, a compartir vivències i neguits (…) i a reflexionar sobre el que és important i el que no ho és tant. Gràcies”.
Cristina Larroy, Directora, Llar d'Infants Gaudí (Barcelona)
“El missatge que trasllada el Carles recull la quotidianitat de la vida en família; organitza i estructura allò que vivim cada dia, i dóna perspectiva per poder decidir i actuar millor. Ens ajuda a aclarir les idees i ens fa pensar”.
Glòria Monclús, membre de la Junta de l’AMPA, Escola Montagut (Vilafranca del Penedès)

He col·laborat amb entitats com: