Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Xerrades a escoles

Conferència a Súnion

Per als organitzadors, sempre miro de donar la màxima involucració per tal que puguin estar tranquils que tot sortirà bé.

I per a les famílies o alumnat que assisteixen a les xerrades, els ofereixo passar una bona estona i sortir amb un grapat d’eines concretes i útils. Perquè com a pare, quan he anat a xerrades he agraït molt que fossin útils per a la meva tasca familiar. I això és el que vull donar com a conferenciant.

Des del 2010 busco la màxima connexió amb el meu públic, a la vegada de facilitar la tasca de les organitzacions que em contracten.

Les escoles són el lloc ideal per treballar de forma grupal tant amb els joves com amb les seves famílies.

– Amb els joves, els dono una formació que els permet anar per la vida amb més motivació i seguretat, amb capacitat de comunicar-se, de treballar en grup… Treballo amb alumnes de l’ESO, Batxillerat i mòduls.

– I amb les famílies, faig xerrades i tallers que els faciliten la relació i l’educació dels fills, així com la seguretat personal d’anar pel camí correcte.

Cobreixo aquelles àrees que considerem transversals i bàsiques, però que normalment costa tractar en el currículum del curs.

Per a les meves xerrades utilitzo allò que aprenc dels joves en les sessions individuals de coaching, organitzat de manera que els participants es puguin endur idees concretes i fàcils de posar en pràctica.

Clica a la imatge si vols conèixer totes les meves xerrades.

Vols veure’m en acció, tant presencialment com online?

Les AMPAs/AFAs amb les que he col·laborat sempre han valorat molt la confiança que els dono com a conferenciant. Saben que poden estar tranquil·les des del primer contacte, durant l’organització de la xerrada, i fins a la fi de l’acte.

Els pares i  mares que venen a les meves xerrades (presencials i online) expliquen que en surten amb noves energies per enfrontar-se als reptes de la criança dels fills (fins i tot els pares d’adolescents), i amb eines molt concretes que poden aplicar de manera immediata. I sempre a partir del que els joves comparteixen en els seus processos reals de coaching.

Part de la meva feina és animar pares i mares a fer-ho encara millor, i per això també és molt important una dosi de bon humor.

Clica a la imatge si vols conèixer totes les meves xerrades.

Vols veure’m en acció, en format presencial i online?

Els participants han dit:

He col·laborat amb entitats com:

“La xerrada per a la Selectivitat dona unes eines molt necessàries a l’alumnat en un moment clau del curs, transmeses des del coneixement, la calma i l’empatia.” 

Judith Soler, professora
IES Viladecavalls

“”Les xerrades del Carles han estat un èxit tant entre l’alumnat com entre les famílies; dona molta tranquil·litat tenir-lo de conferenciant”

Y. Tena, AFA
IES St. Quirze del Vallès

“No he trobat cap altre conferenciant amb l’empatia, simpatia i proximitat que el Carles desprèn!!”

Carme Codina, exprofessora
Sant Miquel dels Sants (Vic)

“La conferència m’ha encantat! He après a que s’ha de deixar fluir a les adolescents que tenim a casa deixant-les fer, no entrant en guerra i a que cal indagar per trobar els seus sentiments, angoixes i il.lusions. Gràcies Carles!” 

Laura Carreras, AFA
Escola Pia (Granollers)

“El Carles ha presentat una xerrada magnífica i molt motivadora per les famílies de l’escola, que s’han endut consells pràctics per acompanyar els seus fills i filles en la tria d’estudis i pel seu creixement”

Patrícia Guardiola, AFA
Escola Virolai (Barcelona)

“Els docents assistents a la Lliçó Inaugural del curs van sortir contents; els va agradar i van trobar que havia estat un contingut que el ajudava a iniciar el curs amb motivació”.

Roser Ortega
CRP Vallès Oriental I

“En tres hores ens vas fer riure, reflexionar, conviure, valorar…ens vas trencar algun esquema i, sobre tot APRENDRE, agafar alguna cosa de fora per fer-la nostra. Una sessió de treball amb bon regust!!!!”

Eloïsa Sugrañes, Directora
Escola Puigcerver (Reus)

“El ponent va ser excel·lent. Enhorabona!”

Assistent Lliçó Inaugural del curs
Centre de Recursos Pedagògics (Reus-Baix Camp)

“Des del Centre de Recursos hem valorat la teva sessió com un regal als professionals de la nostra comarca i així ens ho han expressat. De la teva sessió vam marxar amb “deures” personals (…) que revertiran a l’aula i en els nostres alumnes en un lideratge positiu”.

Carme Blasi
Centre de Recursos Pedagògics (Reus-Baix Camp)

”Les idees que en Carles expressa i les eines que proposa, en activitats molt ben valorades pels seus destinataris, són clares, argumentades i clarament coincidents amb el projecte educatiu de l’Escola”.

Joan Puig, anterior Director
Escola Súnion (Barcelona)
Logo Súnion
Logo Menendez y Pelayo
Logo Ajuntament
Logo Diba
Logo escola
Logo Jaume Mimó
Logo CCAPAC
Logo Euncet Terrassa
Logo Felip Neri
Logo Garbí Pere Vergés