Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Un llibre amb tot el que sé?

Manual coaching

Per celebrar els meus 10 anys de treball amb joves i les seves famílies, he volgut compartir molt del que sé en un llibre únic.

En col·laboració amb la Lourdes Bouton i la barcelonina Profit editorial, hem desenvolupat un manual de com fer coaching a joves i famílies. Pràctic, clar i planer, aquest llibre vol ajudar a tothom que treballa amb aquest públic per tal de construir entre tots una societat millor.

Coaches, professors, psicopedagogs, psicòlegs, i fins i tot pares i mares hi trobaran:

  • En què cal basar la relació amb els joves si volem crear vincles familiars o professionals forts i estables.
  • Com hem de ser els adults per poder construir una relació que els permeti donar el màxim d’ells mateixos i créixer d’acord amb tot el seu potencial.
  • Eines i plantilles que han demostrat la seva eficàcia per ajudar els joves i les famílies en el seu propi coneixement i solucionar els problemes que es troben.

Podeu comprar-lo directament clicant aquí.

Alguns comentaris que hem recollit dels qui ja l’han llegit:

“La Lourdes i el Carles ens presenten, en aquest recomanable llibre, una molt bona aposta pel model del coaching en l’acompanyament dels joves cap el seu camí de creixement personal”

(Vicens Olivé, cofundador Institut Gestalt de Barcelona)

“Aquest obra busca, d’una banda ajudar els joves a incrementar la seva autoestima afavorint que les seves decisions neixin de la seva vocació i fortalesa, i de l’altra, als responsables de recolzar-los, entregar-los de manera senzilla i efectiva les habilitats i eines necessàries”

(Clark Friedrichs, coach MCC i formador de coaches)