Canal Vídeos

Vídeos:

Icona Videos

Què és el Coaching?

En un minut t’explico què faig…

Qui sóc jo?

Si vols saber una miqueta més de mi…

Les meves xerrades

M’agrada compartir amb famílies i joves el que aprenc fent Coaching. I vull que sempre s’enduguin idees concretes i pràctiques!

Clica al catàleg per descarregar-te’l.

Catàleg xerrades

Canal Àudios

Àudios:

Icona Àudios

Visualitzacions

Aquestes visualitzacions són eines molt potents per connectar-te amb tu mateix. Gaudeix-ne en un entorn tranquil i sense interrupcions.

Icona Documents

Documents de treball:

Icona article

La millor herència per als fills: L’autoestima

Mira amb calma el document i reflexiona sobre si algun dels comportaments esmentats t’és familiar. en cas positiu… actua!

Obrir

Què li dius a un fill que n’ha suspès 7?

Molts cops em fan aquesta pregunta pares i mares que ja no saben què fer. Si estàs en aquesta situació, respira profundament.

Després, llegeix amb calma el següent document…

Obrir

Construint l’autoestima dels alumnes

A petició d’una professora de Primària, aquí hi tens un llistat d’accions concretes per ajudar a construir autoestima a l’aula.

Obrir

Resum conferència “Els millors pares del món NO són perfectes”

Ara és un bon moment per començar a reconèixer totes les coses que els pares fem bé, mentre seguim definint àrees per seguir millorant.

Obrir

Resum conferència “Com acompanyar els fills en la tria d’estudis”

Quan durant l’ESO o el Batxillerat veiem els nostres fills dubtosos a l’hora de triar estudis, ens agradaria tenir més clar què hem de fer: Ens hi fiquem més? Respectem més el seu punt de vista? Com en parlem amb ells? …

Obrir

Resum xerrada “Com puc motivar el meu fill en els estudis?”

Amb els anys, la motivació dels fills envers els estudis s’ha convertit en una de les principals preocupacions dels pares. Com podem acompanyar-los si comencen a desconnectar?

Obrir