Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Conferències a Docents

Formació a professors i directors, Carles Ventura, Coach

Els docents viuen en un entorn d’alta pressió i canvi constant, per la qual cosa és fonamental donar-los les habilitats per poder manegar-se bé en aquestes circumstàncies.

Les meves xerrades / conferències estan molt orientades a la pràctica, de la qual s’obté la base teòrica necessària per facilitar l’extracció d’aprenentatges. Així doncs, els participants en les meves sessions sempre s’enduen noves eines i formes de fer, així com la motivació necessària per canviar les seves rutines diàries.

A continuació trobaràs alguns exemples de tallers i conferències que he realitzat, sense oblidar que es poden dissenyar activitats específiques segons les vostres necessitats.

Mira aquí el meu catàleg:

Catàleg xerrades a docents

Els participants han dit:

“Felicitats pel tema triat i per la persona formadora que l’ha portat a terme tan magistralment i tan dinàmicament!”.

Participant Lliçó Inaugural de Curs
CRP Vallès Oriental I

“Els docents assistents a la Lliçó Inaugural del curs van sortir contents; els va agradar i van trobar que havia estat un contingut que el ajudava a iniciar el curs amb motivació”.

Roser Ortega
CRP Vallès Oriental I

“En tres hores ens vas fer riure, reflexionar, conviure, valorar…ens vas trencar algun esquema i, sobre tot APRENDRE, agafar alguna cosa de fora per fer-la nostra. Una sessió de treball amb bon regust!!!!”

Eloïsa Sugrañes, Directora
Escola Puigcerver (Reus)

“En Carles ens ha impartit un taller molt interessant i participatiu. Ens vam sentir molt motivats per la informació tan ben documentada i la dinàmica que va utilitzar. Ens va donar eines per millorar cada dia. El taller ha estat un èxit!

Núria Gonzàlez, professora
Escola Pia (Mataró)

“El ponent va ser excel·lent. Enhorabona!”

Assistent Lliçó Inaugural del curs
Centre de Recursos Pedagògics (Reus-Baix Camp)

“Una bona estratègia metodològica i vivencial per anar-nos fent millors persones. Ha esta molt amè, amb molts bons exemples. Em sento amb ganes de saber més!”.

Monitor Esplai
Fundació La Granja (Sta. Maria de Palautordera)

“Des del Centre de Recursos hem valorat la teva sessió com un regal als professionals de la nostra comarca i així ens ho han expressat. De la teva sessió vam marxar amb “deures” personals (…) que revertiran a l’aula i en els nostres alumnes en un lideratge positiu”.

Carme Blasi
Centre de Recursos Pedagògics (Reus-Baix Camp)

”Les idees que en Carles expressa i les eines que proposa, en activitats molt ben valorades pels seus destinataris, són clares, argumentades i clarament coincidents amb el projecte educatiu de l’Escola”.

Joan Puig, anterior Director
Escola Súnion (Barcelona)

“Volem felicitar a en Carles i, des de La Granja, Fundació per a l’Educació, agrair-li la seva feina amb nosaltres doncs la seva formació va impactar als nens i a les nenes”.

Cristina Gutiérrez, Directora
Fundació per a l’Educació La Granja (Sta. M. Palautordera)

“Dinàmica, fresca, directa, útil i propera. Així ha estat la xerrada que hem pogut gaudir amb la finalitat d’orientar a les famílies a com ajudar els seus fills/es en la tria dels estudis post-obligatoris en acabar el 4t d’ESO”.

J. Moya, Coord. pedagògic 4t ESO 
Salesians (Badalona)

He col·laborat amb entitats com:

Logo escola
Logo IES Castellarnau
CRP Reus Baix Camp
Logo escola Puigcerver
Logo Jaume Mimó
Logo La Granja