Formacio docents

Els docents viuen en un entorn d’alta pressió i canvi constant, per la qual cosa és fonamental donar-los les habilitats per poder manegar-se bé en aquestes circumstàncies.

Les meves xerrades / conferències estan molt orientades a la pràctica, de la qual s’obté la base teòrica necessària per facilitar l’extracció d’aprenentatges. Així doncs, els participants en les meves sessions sempre s’enduen noves eines i formes de fer, així com la motivació necessària per canviar les seves rutines diàries.

A continuació trobaràs alguns exemples de tallers i conferències que he realitzat, sense oblidar que es poden dissenyar activitats específiques segons les vostres necessitats.

Mira aquí el meu catàleg:

Catàleg xerrades a docents

Testimonis

“Els docents assistents a la Lliçó Inaugural del curs van sortir contents; els va agradar i van trobar que havia estat un contingut que el ajudava a iniciar el curs amb motivació”.
Roser Ortega, CRP Vallès Oriental I
En Carles ens ha impartit un taller molt interessant i participatiu. Ens vam sentir molt motivats per la informació tan ben documentada i la dinàmica que va utilitzar. Ens va donar eines per millorar-nos cada dia. El taller ha estat un èxit!
Núria Gonzàlez, professora, Escola Pia (Mataró)
“Felicitar a en Carles Ventura. Va ser molt interessant i de gran ajuda per donar una empenta i iniciar el curs escolar amb motivació”.
Participant Lliçó Inaugural del Curs, CRP Vallès Oriental I
“Felicitats pel tema triat i per la persona formadora que l’ha portat a terme tan magistralment i tan dinàmicament!”.
Participant Lliçó Inaugural del Curs, CRP Vallès Oriental I
“Una bona estratègia metodològica i vivencial per anar-nos fent millors persones. Ha esta molt amè, amb molts bons exemples. Em sento amb ganes de saber més!”.
Monitor, Fundació La Granja (Sta. Maria de Palautordera)
“El ponent va ser excel·lent. Enhorabona!”
Assistent Lliçó Inaugural del curs
“En tres hores ens vas fer riure, reflexionar, conviure, valorar…ens vas trencar algun esquema i, sobre tot APRENDRE, agafar alguna cosa de fora per fer-la nostra. Una sessió de treball amb bon regust!!!!”
Eloïsa Sugrañes (Directora), Escola Puigcerver (Reus)
“Des del Centre de Recursos hem valorat la teva sessió com un regal als professionals de la nostra comarca i així ens ho han expressat. De la teva sessió vam marxar amb “deures” personals (…) que revertiran a l’aula i en els nostres alumnes en un lideratge positiu”.
Carme Blasi, Centre de Recursos Pedagògics (Reus-Baix Camp)

He col·laborat amb entitats com: