coaching joves barcelona adolescents carles ventura

Si et trobes en una situació a la teva vida que no t’agrada. Si t’agradaria canviar algun aspecte de com et van les coses. Si vols estar més a gust amb tu mateix/a. Llavors el Coaching et pot interessar.

Exemples

Els joves amb qui treballo noten que hi ha temes fonamentals a la seva vida per als quals no els han preparat: desenvolupar l’autoestima, triar estudis, enfrontar-se al precari mercat laboral, relacionar-se amb els altres, motivar-se pels estudis…

El Coaching et permetrà marcar-te objectius referents a les àrees on més t’interessi treballar, i definir les accions que vols fer per canviar les coses.

La decisió és teva

Ja ho veus: si realment vols canviar coses a la teva vida, el Coaching t’ajudarà a fer-ho. Si no vols canviar res… el Coaching no funcionarà. La decisió final de rebre Coaching és teva, doncs ningú no es pot comprometre per tu.

Això sí, si creus que el teu cas és més proper a una patologia psicològica (addiccions, angoixa, depressió, trastorns alimentaris…) et recomano que parlis amb un professional de la salut. El Coaching no és teràpia ni jo no soc psicòleg.

Molt senzill. Farem sessions d’una horeta aproximadament, durant les quals et faré preguntes, jocs… per ajudar-te a conèixer-te, a reflexionar, i veure què vols realment. Només cal que portis ganes de treballar i de pensar.

Durant les sessions definiràs -amb la meva ajuda- les accions que vols fer, i tindràs dues setmanes per posar-ho en pràctica.

El procés no sol ser gaire llarg, ja que està molt orientat a l’acció i al canvi.

El Coaching va néixer als USA, al món de l’esport (especialment d’elit), i el seu èxit el va portar ràpidament al món de l’empresa, a executius de grans corporacions. Ara s’està generalitzant el seu ús per a tot tipus de persones.

En el meu cas, jo m’he especialitzat en Joves que, tal i com em passava a mi fa uns anys, no saben per on començar a canviar les coses que els preocupen.

Si vols que comentem, no dubtis a contactar-me.

“De cop en quan, fins i tot els millors pianos han de ser afinats”

Què n´han tret d’altres joves?

“El Carles em va ajudar a veure cap a on i com volia orientar la meva vida, sempre amb optimisme i amb ganes d’aprendre.  Mitjançant jocs i activitats he començat a veure les coses d’una forma diferent. Ara sóc més proactiva davant situacions noves”.

icona nenaJudith P., 19 a.
”Després de treballar amb el Carles, diria que un Coach és a la vegada un orientador (tot i que no et digui el què has de fer) i un motivador”
icona nenaMireia V., 17 anys
“Ara ja tinc clar què vull estudiar, i estic desitjant que arribi el proper curs! M’ha agradat treballar amb en Carles perquè m’ha ajudat a escoltar-me i valorar-me a mi mateixa. Amb ell he entès que la por ha de ser tan sols un factor que et fa estar alerta, i que no l’he de deixar que m’aturi. Explorant des de diferents perspectives el tema que em preocupava, en Carles m’ha donat l’empenta que em calia i, el que és més important, he après una manera molt útil de reaccionar davant d’un problema”.
icona nenaLaia T., 17 anys
“El balanç del procés de Coaching, el considero molt positiu: He orientat els meus estudis universitaris i el meu futur professional. També noto que ja no em costa tant obrir-me a les persones i tinc més seguretat en mi mateix”.
icona nenEnric A., 17 anys
“Després del procés de Coaching vaig més segura per la vida i trepitjo fort: ho noto! Recomano molt treballar amb el Carles”
icona nenaMaria R., 14 anys
“Amb el coaching he après a ordenar les idees i d’alguna manera en Carles m’ha guiat pel ‘bon camí’. Gràcies!”.
icona nenaMaria R., 15 anys
“Gràcies al Carles he aconseguit fer coses que no sabia que podia fer“.
icona nenFerran S., 13 anys
“M’has ajudat a que pugui creure en mi, a valorar-me millor i a conèixer el meu potencial. I sobretot, a Somriure. Moltes gràcies, Carles :) “.
icona nenNajib D., 23 anys

“És com que el Carles va empenyent a la persona, i la persona se’n va adonant de què li passa. Ara estic molt contenta amb la meva vida, els meus estudis, la meva família… He madurat”.

icona nenaLaura V., 17 anys
“(El Coaching) Ha sigut una experiencia molt bona, i m’ha ajudat moltíssim a trobar solucions als problemes i veure la vida amb un altre punt de vista. És molt recomanable”.
icona nenaAnna R., 17 anys

“Jo sóc una noia tímida, que necessita molta confiança per parlar. I tu, Carles, me l’has donat des del principi. M’has ensenyat a confiar en mi i m’has ajudat a afrontar els meus problemes i els meus reptes. Després d’aquestes sessions em sento amb més seguretat per fer les coses. Moltes gràcies, de veritat!”.

icona nenaClàudia T., 16 anys