Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Coaching a joves

Fills

Si et trobes en una situació a la teva vida que no t’agrada. Si t’agradaria canviar algun aspecte de com et van les coses. Si vols estar més a gust amb tu mateix/a. Llavors el Coaching et pot interessar.

Exemples

Els joves amb qui treballo noten que hi ha temes fonamentals a la seva vida per als quals no els han preparat: desenvolupar l’autoestima, triar estudis, enfrontar-se al precari mercat laboral, relacionar-se amb els altres, motivar-se pels estudis…

El Coaching et permetrà marcar-te objectius referents a les àrees on més t’interessi treballar, i definir les accions que vols fer per canviar les coses.

La decisió és teva

Ja ho veus: si realment vols canviar coses a la teva vida, el Coaching t’ajudarà a fer-ho. Si no vols canviar res… el Coaching no funcionarà. La decisió final de rebre Coaching és teva, doncs ningú no es pot comprometre per tu.

Això sí, si creus que el teu cas és més proper a una patologia psicològica (addiccions, angoixa, depressió, trastorns alimentaris…) et recomano que parlis amb un professional de la salut. El Coaching no és teràpia ni jo no soc psicòleg.

Molt senzill. Farem sessions d’una horeta aproximadament, durant les quals et faré preguntes, jocs… per ajudar-te a conèixer-te, a reflexionar, i veure què vols realment. Només cal que portis ganes de treballar i de pensar.

Durant les sessions definiràs -amb la meva ajuda- les accions que vols fer, i tindràs dues setmanes per posar-ho en pràctica.

El procés no sol ser gaire llarg, ja que està molt orientat a l’acció i al canvi. I sabrem que estem acabant quan veiem que estàs assolint els teus objectius.

El Coaching va néixer als USA, al món de l’esport (especialment d’elit), i el seu èxit el va portar ràpidament al món de l’empresa, a executius de grans corporacions. Ara s’està generalitzant el seu ús per a tot tipus de persones.

En el meu cas, jo m’he especialitzat en Joves que, tal i com em passava a mi fa uns anys, no saben per on començar a canviar les coses que els preocupen.

Si vols que comentem, no dubtis a contactar-me.

“De tant en tant, fins i tot els millors pianos han de ser afinats”

Què n´han tret d’altres joves?

“La xerrada per a la Selectivitat dona unes eines molt necessàries a l’alumnat en un moment clau del curs, transmeses des del coneixement, la calma i l’empatia.” 

Judith Soler, professora
IES Viladecavalls

“M’ha canviat totalment l’humor; m’ha centrat, relaxat i ajudat”.

Alumne 1r Batxillerat
Escola Súnion (Barcelona)

“Aquesta conferència m’ha obert els ulls i ja tinc clar on vull anar. M’ha agradat molt ja que (…) s’ha posat a la nostra pell i ens ha resolt els dubtes que teníem”.

Max, 4t de l'ESO
INS Hipàtia d'Alexandria (Lliçà d'Amunt)

“M’ha ajudat a creure en mi mateixa”.

Alumna 1r Batxillerat
INS Jaume Mimó (Cerdanyola del V.)

“Ha estat de gran utilitat perquè els alumnes reflexionin sobre la importància de la seva presa de decisió en els estudis post obligatoris i dissenyar estratègies concretes per gestionar el temps”.

Isabel Jiménez, Coordinadora Pedagògica 
IES La Mallola (Esplugues de L.)

“Ara noto menys pressió: el que decideixi estarà bé si és el que realment vull”.

Alumna 1r Batxillerat
Escola Súnion (Barcelona)

“El meu fill va començar amb 5 suspeses i molta timidesa per a relacionar-se amb els altres (especialment amb les noies) i va acabar amb un 6,7 a la Selectivitat i l’agenda plena d’invitacions a festes. Perquè vegis tot el que vas aconseguir!!!!!”.

Cristina C., mare d'estudiant de 2n. Batxillerat

“Gràcies al Carles he aconseguit fer coses que no sabia que podia fer“.

Ferran S.
13 anys

“És com que el Carles va empenyent a la persona, i la persona se’n va adonant de què li passa. Ara estic molt contenta amb la meva vida, els meus estudis, la meva família… He madurat”.

Laura V.
17 anys

“Jo sóc una noia tímida, que necessita molta confiança per parlar. I tu, Carles, me l’has donat des del principi. M’has ensenyat a confiar en mi i m’has ajudat a afrontar els meus problemes i els meus reptes. Després d’aquestes sessions em sento amb més seguretat per fer les coses. Moltes gràcies, de veritat!”.

Clàudia T.
16 anys