Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Carles Ventura

Hola!

Sóc Carles Ventura i crec de tot cor que els joves són no només el futur, sinó també el present de la societat.

Per això treballo amb les 3 àrees involucrades en el seu desenvolupament:

– Els Joves, a través del Coaching. Al meu despatx de Barcelona, els acompanyo a assolir allò que es proposen, i a que ho facin més ràpid que si ho fessin sols.

– Les Famílies, sovint desorientades en com relacionar-se amb els fills, a les quals també faig Coaching i imparteixo xerrades via AMPAs.

– Els Docents i responsables d’institucions educatives, mitjançant conferències/tallers i formació específica.

M’enamora l’energia que transmeten els meus clients quan s’enfoquen cap al canvi.

 

Cap allà a l’any 2004, la meva feina a la multinacional em superava. Anava desbordat tot i que sortia cada dia a les tantes. No tenia temps per delegar, anava tot el dia corrent amunt i avall. I no trobava el moment de veure els meus fills.

El dia del meu aniversari la meva dona em va fer un regal especial: sessions de Coaching. “De què?” li vaig preguntar jo. “Tu ves-hi a veure què tal”.

Del Coaching van sortir hàbits diferents, una nova manera de veure les coses. Sortia més d’hora de la feina i de molt més bon humor!
Vaig haver d’organitzar-me millor, d’establir prioritats més clares i buscar la màxima eficiència de l’estona que estava a l’oficina.

Desprès d’unes setmanes, el meu cap em va cridar al seu despatx. Jo em temia comentaris del tipus “no et veig prou compromès”, “com és que marxes tan d’hora de la feina”… Però el que em va dir va ser que estava molt content amb el canvi en el meu rendiment; que se’m veia controlant molt més els temes, i que em felicitava perquè havia madurat molt. Va ser una revelació. I vaig pensar: “Seria fantàstic poder ajudar els altres com el coach ho ha fet amb mi”.

Una tarda, passats uns anys i ja establert professionalment com a coach, vaig rebre una trucada: una mare volia agrair-me la meva tasca com a coach del seu fill. Emocionada, em va explicar com el noi (pel qual no apostava ningú a nivell d’estudis) havia aconseguit aprovar 2n de Batxillerat, la Selectivitat, i havia començat la carrera de Dret.

Se’m va posar la pell de gallina, se’m van humitejar els ulls i vaig adonar-me’n de que jo ja havia arribat allà on volia arribar.

– Àmplia experiència en Coaching, especialment en joves. Com a coach els meus clients em valoren com a proper, professional i positiu.

– Certificat el 2011 com a ACC (Associate Certified Coach) per la International Coach Federation (ICF) i format a les principals escoles de Coaching a nivell mundial.

– Coach Co-Actiu per Coaches Training Institute (CTI).

– Acreditat per The Coaching Academy (UK) amb la màxima qualificació en Coaching per impactar a joves (Youth Impact Coaching Diploma).

– Acreditat como a educador de pares en Disciplina Positiva.

– Llicenciat en ADE&MBA per ESADE i amb 20 anys d’experiència en el món de l’empresa; conec bé els reptes del mercat laboral.

– I la impagable experiència vital adquirida gràcies a la col·laboració dels meus tres fills :D

Formació més rellevant